Menu 04 februari 2006

 

Licht parelende schuimwijn “Ary Co” met zijn gezellen

 

****

Triootje van zalmmousse op een gemengd slaatje

met tomaat gevuld met garnaal en forel

 

****

Broccolivelouté met gerookte paling

 

****

Varkenshaasje met uitgebreid garnituur van geglaceerde worteltjes,

boontjes met romige graantjesmosterdsaus en dennenappeltjes

 

****

Fruittorentje op een coulis van frambozen met huisgemaakt ijs

 

*****

Koffie met ijspralines

 

*****

Witte wijn: Tokay Pinot gris 2004

(een voorsmaakje van onze Elzas reis)

 

Rode wijn: Charme de Mauriac

Eddy trucker bestudeert het menu:

Alles O.K. Eddy ?

Robert bezig aan de warme hapjes

en Eddy aan het voorgerecht

Robert verzorgt het hoofdgerecht

Spontaan applaus voor de perfecte bediening.

Is dat wat men noemt:

blind geloof in de kwaliteit van onze wijn?

Het dessert, en na het dessert ...

Webmaster : LUFERDI

Omhoog